Hyra trollkarl att mingla bland gästerna är en isbrytare!

Mingelunderhållning med close-up magi. Skapa samtalsämnen.

Hyra en trollkarl att gå runt bland gästerna bygger stämning och får igång samtalen. Till minglet, fördrinken eller med bords-magi under middagen går jag runt bland gästerna och visar magi på nära håll. Och som extra twist blandar jag med mina demonstrationer av ficktjuveri. 
En intensiv och personlig upplevelse som drar igång snacket.

När du hyr trollkarl till minglet får dom se magi på nära håll, då jag går runt bland gästerna med mina trick. Ofta sker magin i deras egna händer, vilket gör magin ännu mer personlig. En kraftfull upplevelse och ett minne för livet. 

Men inte bara det. Under det att jag trollar för en grupp arbetar jag aktivt för att sprida stämning i resten av lokalen, så vi bygger en känsla av nyfikenhet och att något händer på festen.

Ett perfekt sätt att bryta isen på minglet eller bland borden på middagen. 

Går också att kombinera med min ficktjuvs-show för att ge kvällen ett gemensamt  utropstecken! 

En minglande trollkarl tar street magic från TV rutan till din fest

När du hyr mig som trollkarl att gå runt bland dina gäster ger du dom en upplevelse utöver det vanliga. 
Jag får ofta höra från gäster att dom har sett street magic på TV, och det är otroligt redan genom skärmen. Men när det sker live i dina egna händer så är det något alldeles extra! 

Magin sker inte genom en skärm, eller ens uppe på en scen där borta. Trollkarlen står framför dig, och du är mitt i magin. 
Vilket är vad jag hör folk uppskattar mest med så kallad close-up magi. Många tror att när något sker på TV är det fejkat, och när det sker på scen kan en del känna att dom är för långt bort för att upptäcka hemligheten. 

Men här är magin rakt framför en, och när det ändå är helt omöjligt att se hur det går till känns det verkligen som magi. 
Och såklart när trollkarlen också råkar vara social och skoj kan alla möjliga inside skämt utvecklas under magin. Jag improviserar och anpassar mig efter dina gäster genom att uppmuntra dom att vara med och leka, och då uppstår ofta något helt unikt. Och dina gäster känner att dom inte bara var åskådare utan faktiskt var delaktiga i att göra tillfället annorlunda och speciellt. 

Du anlitar mer än en magiker, du får en ambassadör bland gästerna

Hyra mig som trollkarl på minglet betyder att du får mer än en magiker. Jag ser till att bli en ambassadör mellan er och era gäster. 
Jag ser inte bara som mitt jobb att trolla för gästerna, utan också att se till att alla känner sig välkomna, svara på frågor när jag kan och framförallt se till att alla har kul och känner sig delaktiga på festen. 

Det kan inkludera att använda min magi för att introducera fler personer för varandra. Trollar jag för en grupp och ser någon som kollar på avstånd ser jag till att bjuda in dom i gruppen. Sen bryter jag isen och genom att inkludera dom ser jag till att dom både känner varandra lite bättre och har något att prata om när jag går. Så den som stod och kollade på avstånd känner flera på festen nu. 

Detta är särskilt viktigt på bröllop och kundevent där alla inte känner varandra. 
Och även där det inte behövs är det ett bra inslag att ha någon med ett socialt verktyg som magi och ett mål att bry sig om alla gästerna på festen. 
För så länge jag är där är dom inte bara era gäster, dom är våra gäster. 

Och vi ska ge dom en kväll som dom sent kommer att glömma!

Tänka på när du bokar

Mingelunderhållning är en extremt flexibel form av underhållning. 
Det kan variera från artist till artist, men oftast krävs det väldigt lite förberedelse på plats. 
Inget ljudsystem att sätta upp och testa, eller möblera om så alla kan se en scen. 
Artisten kommer, byter om och kör igång. 

Men med det sagt finns det några saker du bör tänka på för att se om mingel-magi passar på just ditt event
1) Är det tillräckligt många gäster för ett propert mingel?
2) Finns det nog med tid på schemat?

Nr.1 Är det tillräckligt många gäster? Det kanske verkar som en konstigt sak att ta upp. Men om det är för få gäster på eventet kanske mingelunderhållning inte är rätt val. Tänk att trollkarlen kommer in i rummet, gör ett trick och har genast varenda gäst runt sig. 
Det blir svårt att mingla runt i det läget, utan istället blir det en scenshow i allt utom namnet. 

Är det under 30 personer brukar jag inte rekommendera mingel-magi. Särskilt inte om alla är i samma rum. Då rekommenderar jag en scenshow eller en parlor show, vilket är en gemensam show på nära håll. 
Ni får mer wow för vad ni bokar på så sätt. 

Nr.2 är om schemat. Det gäller att se till att det finns nog med tid för artisten att mingla runt och sprida glädje. 
Har vi en firmafest t.ex med 100 personer och mingel på 30 minuter blir det svårt att hinna till alla och göra en kort liten show. 
Det kan gå, men blir stressigt. 

Finns 3 lösningar på detta. 
- Vi kan spridda mingel-magin under flera tillfällen på kvällen. Vi kan ju köra lite tid vid förminglet, och sen lite tid gående bland borden mellan rätterna på middagen
- Vi kan acceptera att alla kanske inte kommer att få se på nära håll. Men vi tar så många vi kan och gör vårt yttersta för att ge allt på tiden vi har. 
- Hyr en scenshow, för sig själv eller kombinerat med mingel-underhållningen vi hinner med. På så sätt kan vi garantera att alla fått se underhållning. 

Allt detta behöver du inte räkna på själv. När du kontaktar mig med detaljer kring ditt event får du inte bara en offert. Jag ger också kostnadsfritt förslag på vad för upplägg som kan passa bäst för ditt event och ditt schema. 
Så du kan ta ett informerat beslut. 
Kontakta mig idag och berätta om ditt event.

Planerar ni ett magiskt event?

Mingelshow med close-up magi!